top of page

Företagsfotografering

Företagare - du och jag!

Silfvers Foto logga fotograf Eksjö Aneby Nässjö Mariannelund Vetlanda

Vi är lika du och jag. Jag är fotograf och du är massör, musiker, tandläkare, restaurangägare och en massa annat kul. Du ser likheten va? Vi vill båda tjäna pengar på våra företag. För att tjäna pengar är det viktigt med kvalitativ marknadsföring och i marknadsföringen så är bilder ett oerhört kraftfullt verktyg. Så låt mig få hjälpa dig med att skapa bilder som gör att du tjänar ännu mer pengar. Det vill vi båda!

Konstgjorda bakgrunder kan vara bra, men jag fotar helst i naturliga miljöer. Det ger mer dynamik till bilderna och dynamik ger en aha-upplevelse som är säljande. Därför kommer jag till ditt företag och fotar verksamheten mitt i verkligheten. Du är mer avslappnad i din naturliga miljö och kunden ser ett levande företag.

Alla bilder levereras digitalt i JPG-format och jag levererar dem anpassade både för utskrift och för webb. Du som företag har fri användningsrätt av bilderna under obegränsad tid, för företagets räkning. Det innebär att du får använda bilderna till företagets hemsida, sociala medier och marknadsföring så mycket du vill. Bra va? Det enda du inte får göra är att lämna bilderna vidare till tredje part (t.ex. tidskrifter, dagstidningar eller din kompis företag). Men det är inget problem. Om någon gillar bilderna så hänvisar du hen till mig och så får hen också köpa bilder av mig och kan i sin tur tjäna pengar till sitt företag.

Jag tar betalt per timme och i den tid jag fakturerar ingår förberedelse, rekognosering av fotomiljön, upp- och nedpackning, förflyttning, bildbehandling och administration.

Just det ja! Jag skulle också nämna att bilderna kan komma att användas för marknadsföring för mitt företag, som t.ex. i sociala medier och på min hemsida, vilket ger dig ännu mer reklam för ditt företag. På så sätt hjälper vi varandra, företagare emellan!

Företagsfotografering
bottom of page