top of page
Barnfotografering.jpg

Bygg ditt egna fotopaket

Silfvers Foto logga fotograf Eksjö Aneby Nässjö Mariannelund Vetlanda

I rullgardinsmenyn under denna flik hittar du mallar för olika typer av fotouppdrag som jag åtar mig. Läser du via mobiltelefonen, så hittar du dem under utvikspilen bredvid menyraden. Hittar du inte just den fotograftjänst som du söker? Hör av dig till mig, så ska jag se vad jag kan göra för att hjälpa dig.

 

Du väljer en eller flera fotosessioner enligt mallarna. Alla mallarna innehåller en tydlig prislista med prisexempel. Den fotosession som du väljer ska betalas inom fjorton dagar för att bokningen ska vara giltig. Om du bokar tätt inpå önskat datum, så ska bokningen vara betald senast fjorton dagar innan det bokade datumet. Jag skickar fakturan till din mail.

Efter fotosessionen sorterar jag ut de bilder som är användbara och av dessa bilder väljer du vilka du vill köpa. Med användbara menar jag att både du och jag ska vara nöjda. Du ska känna att du är fin på bilderna och jag ska vara nöjd med det fototekniska. De valda bilderna betalas i samband med leverans. Jag skickar fakturan till din mail.

Har du inte råd att köpa alla bilder med en gång och önskar fler? Upp till ett år efteråt kan du komplettera med köp av fler bilder om du så önskar.

bottom of page